divendres, 6 de juliol del 2007

El volcà Láscar (5.600 m)

Ens vam aixecar molt de matí, ens vam abrigar un munt, i vam marxar cap al volcà. Vam parar a esmorçar a una laguna congelada, i una hora més de carro i vam començar a pujar.
La Marta es va morir, a l'alçada de 5.100 metres, tenia mal de cap, vomitera, mareig, etc... I vam fer mitja volta. Al final la Marta va acabar respirant oxigen amb mascara! Us aconsello que veieu la foto!
Tranquils! Ara ja es trobo bé! Però em penso que no pujarà mai més a una muntanya!

2 comentaris:

  1. Hola pareja!!! veig que des del 6 de juliol que no escribiu res, i que des del 9 que no penjeu cap foto! Espero que no se us hagi menjat cap dels múltiples animals perillosos que he anat veient... ;)

    Per cert, no sabia que us passaveu per Bolívia!! Les fotos del salar són realment espectaculars!!! I Pascua??? Ja hi heu anat??... O potser hi sou ara mateix!!!! Estarem al tantu!

    Apa!.... Que continui anant be!!

    H i J

    ResponElimina
  2. Hola nen!

    En principi no voliem anar a Bolívia, i de fet ens va costar força... però hi havia tanta propaganda, i nosaltres som tant consumistes... que vam sucumbir... I la veritat, és que no sé que més hi ha a Bolívia, però el Salar és impressionant! De debó!
    Demà anem cap a l'illa de Pasqüa!
    Per cert encara no he tingut el moment... Tu ja m'entens!

    ResponElimina